Image button56124061.png
Image button94801339.png
Image button80231962.png
Image button77819113.png
Image button36729323.png
Image button79224227.png
Image button58560338.png
Image button51909626.png
Image button16127858.png
Image button95445336.png
Image button64268615.png

Du är besökare

Från 1994 och vidare in i framtiden!

Pjoddens vänner - en fågelförening som följer med sin tid!

Oavsett om du är intresserad av uppfödning av fåglar eller lever ihop med en sällskapsundulat så är du lika välkommen till Pjoddens Vänner. Ung eller gammal? Proffs eller nybörjare? Spelar ingen roll! Du är alltid lika välkommen! Föreningen är öppen för alla med ett fågelintresse!

Pjoddens Vänner träffas en gång i månaden då vi byter erfarenheter och lär oss nya saker tillsammans. Utfärder av olika typer anordnas flitigt då det finns tillfälle att se och lära mer. Till den fina klubblokalen, i Ängelholm i Skåne, inbjuds personer med specialkunskaper om och kring det här med fåglar. Det kan vara allt från veterinärer till någon som berättar om en trevlig "fågelresa".

Pjoddens Vänner bygger helt och hållet på sina medlemmar vilket innebär att innehållet i föreningen ständigt utvecklas för att fylla allas behov och önskemål. Oavsett just ditt intresse inom hobbyn, så kommer du att känna dig som hemma. Du får möjligheten att lära känna alla intresseområden och du får chansen att förkovra dig i just ditt specialområde.

Har du en liten fink i köket eller 20 fasaner i voljären?

Det spelar ingen roll vilken grupp av fågelägare du känner dig mest hemma i! Hos Pjoddens Vänner finns det plats för alla.Bor du långt borta eller nära? Var du än befinner dig kan klubben erbjuda dig stöd och gemenskap som fågelägare.

Har du ingen fågel? Spelar ingen roll! Bara intresset finns är det här föreningen för dig. Du får chansen att träffa människor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Med hjälp av Pjoddens Vänners kontaktperson blir du guidad till rätt person att tala med och ingen är någonsin längre bort än ett email eller ett telefonsamtal. Vi hjälper och stöttar varandra.

"Är du öppen för nya idéer?"  Vill du lära dig mer om fåglar? "  Skulle du tycka det var givande och roligt att besöka fågelmarknader, utställningar, fågeluppfödare, fågelparker, fågelkunniga personer m. m? "  Vill du prata fågel? "  Är du fågeluppfödare eller har du en "familjemedlem" med fjädrar? "  Vill du hålla dig uppdaterad vad som händer inom Svensk Fågelhobby och få deras inspirerande klubbtidning? "  Vill du vara med och påverka och bygga upp en väl fungerande fågelhobby? Ja, då har du hittat rätt! Du är hjärtligt välkommen att bli en bland Pjoddens Vänner!

För 380:- om året får du, förutom massor av kunskap, inspiration, gemenskap, utflykter och underhållning, tidningen Svensk Fågelhobby. Vill fler i din familj vara med och stödja föreningen betalar varje extra medlem 150:- Är du redan med i en annan fågelförening betalar du 150:- och uppger vilket klubb du har tidningen Svensk Fågelhobby igenom. Postgirot är 40 88 50 - 6 Ange namn, adress och telefonnummer

Så fort vi mottagit din betalning tar vi kontakt med dig och berättar lite närmare om vad som är på gång just nu bland Pjoddens Vänner. Vill du prata med någon innan du bestämmer dig, så kan du alltid nå kontaktpersonen:

Britt Larsson

0435-10782

0705846456

gojbritt@hotmail.com

Tveka inte längre!

Bli medlem i Pjoddens Vänner och utveckla ditt fågelintresse!